Cennet Mahallesi'nde Çağla Şikel'in yerine geçecek isim

cennet

Duayen yapımcı Türker İnanoğlu, ‘Cennet Mahallesi’nin yeni versiyonu ‘Roman Havası’ için çalışmalarına devam ediyor. Eski ekipte başrol oynayan Çağla Şıkel ve Alişan’la bu kez çalışmama kararı alan İnanoğlu’nun, başrol kadın oyuncusu belli oldu.

ÇAĞLA ŞİKEL'İN YERİNE PETEK DİNÇÖZ

Daha önce ‘Nehir’ ve ‘Zehirli Çiçek’ gibi projelerdeki oyunculuğu beğenilen şarkıcı Petek Dinçöz, ‘Roman Havası’ dizisinde başrol oynayacak. “Bu kez genç Romanların hikâyesini anlatacağız” diyen İnanoğlu, diğer karakterleri canlandıracak oyuncuları ise önümüzdeki günlerde belirleyecek.

AYNI PROJEDE OYNAMIŞLARDI

Çağla Şikel ile Petek Dinçöz’ün 14 yıl önce yine Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği, Samim Değer ve Temel Gürsu’nun ise yönettiği ‘Zehirli Çiçek’ dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. O dönem 1997 yılı Türkiye Güzeli unvanıyla ünlü bir manken olan Şıkel, dizide Nazan karakteriyle başrol oynarken, Dinçöz ise küçük bir rol canlandırmıştı. Şimdi 14 yıl sonra Petek Dinçöz, ünlü bir şarkıcı olarak Şıkel’in yerine başrol oynayacak. ‘Roman Havası’ dizisinin yayın kanalı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.