Bursa İnegöl'de DSP'nin ilçe binası açılışı yapıldı
AA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde partisinin ilçe binasının açılışında konuşan Önder Aksakal, Türkiye'de ekonominin kötüye gittiğini ileri sürdü.

Aksakal, DSP ile fikir alışverişinin oluşturulması gerektiğini dile getirerek, "Biz onlara doğru yolu gösteririz. Biz bu devleti büyük bir batağın içinden çıkardık. Devletimize ve milletimize hizmet etmekten çekinmeyiz. Bizim inancımız şu ki 1 Nisan'dan sonra DSP çalışmalarını en net bir şekilde ortaya koyacak ve 2023'ün belirleyici partisi olacak." ifadesini kullandı.

"AK GÜVERCİNLİ LOGOYU GÖRECEKSİNİZ"

DSP'nin bu ülkenin gerçeklerinden ortaya çıktığını ve böyle kurulduğunu anlatan Aksakal, şunları kaydetti: "Hiçbir zaman halkımızı seçeneksiz bırakmayacağız. Kendi adaylarımız ve değerlerimizi savunan arkadaşlarımız ile toplum karşısına çıkacağız ve DSP'nin ak güvercinli logosunu göreceksiniz. Kendilerine dayatılan adaylara inat, bu millet tıpış tıpış oy vermeyecek, beğendiği adaya oy verecek. DSP'nin kapıları, demokrasiye inanan herkese açık. Cumhuriyet değerlerine gönülden inanan tüm yurttaşları, DSP adaylarını desteklemeye davet ediyoruz."

Konuşmanın ardından ilçe binasının açılışı gerçekleştirildi.

Bursa İnegöl'de DSP'nin ilçe binası açılışı yapıldı

Bursa İnegöl'de DSP'nin ilçe binası açılışı yapıldı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)