Burak Yılmaz maaşındaki eksilmeye razı değil

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz ile ilgili dikkat çeken bir detay öne sürüldü.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yürürlüğe giren Türk Lirası´nın kıymetini koruma hakkındaki 32 sayılı karar doğrultusunda, Kulüpler Birliği futbol kulüpleri ile bir araya gelerek, yerli oyunculara yapılacak ödemelerde 5.2´lik sabit Euro kuruna geçilmesi kararı almıştı.

Alınan bu karar sonrası euro üzerinden maaş alan Türk oyuncular adeta şok yaşadı. Kazandığı ücretlerin büyük bölümünü kaybeden yerli oyunculardan Burak Yılmaz ile ilgili dikkat çeken gelişme öne sürüldü.

Burak Yılmaz maaşındaki eksilmeye razı değil

BURAK'IN MAAŞINDA 6 MİLYON TL DÜŞÜŞ OLUYOR

Gelen bilgilere göre Trabzonspor'dan yılda 3,5 milyon Euro kazanan TL cinsinden ise 24,850.000 TL gelir sağlayan Burak Yılmaz'ın maaşı kur kararı sonrası 18.500.00 TL'ye düşüyor.

Burak Yılmaz maaşındaki eksilmeye razı değil

AVUKATINA "ARAŞTIR" TALİMATI VERDİ

Oluşan 6.350.000 TL'lik farkı kabul etmeyen Burak Yılmaz'ın avukatına talimat verdiği ve kararı araştırmasını istediği iddia edildi. Avukatı ile görüşen Burak Yılmaz'ın gelecek cevap sonrası izleyeceği yol merak ediliyor.

Burak Yılmaz maaşındaki eksilmeye razı değil

3 OYUNCU EURO ÜZERİNDEN MAAŞ ALIYOR

Bordo Mavili takımda bilindiği üzere Burak Yılmaz'ın yanı sıra Olcay Şahan ve Onur Kıvrak maaşını Euro üzerinden alıyor. Bu kararın yürürlüğe girmesi halinde Bordo Mavili takım 13.500.00 TL'lik bir maaş yükünden kurtulacak