Berkay: Hesaplarımın incelenmesi için talepte bulunacağım
ensonhaber.com

Nişantaşı'nda önceki gün objektiflere yansıyan Berkay, bir klinikte cilt bakımı ve masaj yaptırdı. Valelerin otomobilini getirmesini bekleyen Şahin, mahkemede yaptığı beyan sonrası maliyenin hakkında inceleme yapacağı şeklindeki iddialara cevap verdi.

"BOŞ KONUŞMASINLAR"

Yanlış anlaşıldığını belirten şarkıcı, mali incelemeye takılıp takılmayacağı soruları üzerine, "Bu beyanı esas alıp kimse inceleme başlatmıyor. Ben hesaplarımın ve vergi ödemelerimin incelenmesi için kendim talepte bulunacağım. Sadece boş konuşuyorlar. Boş konuşmasınlar. Ben o beyanı verirken mahkeme salonunda değildim. Katibe hanıma söyledim bu ifadeyi. Bu hakimle aramızdaki bir diyalog değildi. Her şeyi yanlış anlatıyorlar, avukatım açıklama yapacak." şeklinde konuştu.

Berkay: Hesaplarımın incelenmesi için talepte bulunacağım

Şarkıcı Berkay'dan bin TL aylık gelir açıklaması ViDEO

KONSERİNE 3 BİN KİŞİ GELDİ

Öte yandan Popçu Berkay, geçtiğimiz akşam Haliç Kongre Merkezi'nde sevenleriyle buluştu. Habertürk'ün haberine göre izdiham yaşanan ve kapıda kuyrukların oluştuğu konserde hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Berkay, çok mutlu oldu.

"KIZIMIN YÜZÜNÜ YERE DÜŞÜRMEYECEĞİM"

Arda Turan ile davalık olan Berkay, konser sırasında hayranlarının önünde yemin etti.  Kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına seslenen Berkay, “Bu yağmurlu havada beni yalnız bırakmadığınız için Allah hepinizden razı olsun, teşekkür ederim. Sizler sayesinde daha güçlüyüm, iyi ki varsınız.” şeklinde konuştu. Konser sırasında müzikseverlerle dertleşen popçu, “Bundan sonrası yaşayacağım her günde, kızımın yüzünü yere düşürecek bir şey yapmayacağıma şerefim üzerine yemin ederim.” dedi.

Berkay: Hesaplarımın incelenmesi için talepte bulunacağım

“BU HAYATTA HERKESTEN VAZGEÇİYORSUNUZ”

Futbolcu Arda Turan‘la yaşadığı kavga ile ilgili duruşmaya çıkan Berkay, sadece şarkı söylemek istediğini belirterek, “Kendi kendime ‘konuşma, şarkını söyle ve git‘ diyorum, ama gönül el vermiyor. Burada gördüğüm sizlere ve sahneye ihtiyacım vardı. Uzun uzun konuşmak istemiyorum, konuşacak bir şey yok. Her şey ortada ama şunu net olarak söylemek istiyorum. Bu hayatta herkesten vazgeçiyorsunuz, ama evladınızdan vazgeçemiyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Berkay: Hesaplarımın incelenmesi için talepte bulunacağım

Berkay: Hesaplarımın incelenmesi için talepte bulunacağım