Bakırköy'deki infaz kamerada
İHA

bakırköy

İstanbul Bakırköy'de eşini para karşılığı satmaya kalkan bir kişinin cinayet anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Bakırköy Cevizlik Mahallesi Halis Kıran Sokak’ta meydana gelen olayda, eşi tarafından para karşılığında cinsel birliktelik için pazarlanan Çağla T., geceyi Şahin T.’nin evinde geçirdi. Burada Şahin T. ile dertleşen Çağla T., kocasından şiddet gördüğünü ve eve geri gitmek istemediğini söyledi. Sabah eşinin gelmemesi üzerine harekete geçen Abdülkadir T., müşterinin evine gitti.

ÜCRET KONUSU KAVGA SEBEBİ OLDU

Aralarında ücret konusunda tartışmaya sonrası  silahını çeken Şahin T., arabanın içinde olan Abdulkadir T.’ye iki el ateş etti. Omzundan ve göğsünden yaralanan Abdulkadir T., olay yerinde hayatını kaybetti. Abdulkadir T.’nin cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 3 Mayıs’ta 5 kişiyi gözaltına aldı. Gayrettepe’deki Cinayet Büro Amirliği’nde sorguları tamamlanan Çağla T. ve katil zanlısı Şahin T.’nin yanı sıra, olay anında Şahin T.’nin yanında bulunan V.K. (21), M.T. (36) ve B.T. (22) gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CİNAYET ANI KAMERALARA YANSIDI

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)