Bağdat Caddesi cinayeti zanlıları yakalandı
DHA

Yusuf Gülap, dün akşam saatlerinde arkadaş grubu ile Bağdat Caddesi'nde dolaşmaya çıktı. İddiaya göre karşıdan gelen iki kişilik bir grup, Gülap'ın grubuna laf attı. Bunun üzerine Gülap ile grup arasında ağız dalaşı tartışması yaşandı. Yaşanan kısa tartışmanın ardından 20 yaşındaki Gülap ve arkadaşları yoluna devam etti.

"ARANIZDA ERKEK YOK MU" DİYEREK BIÇAKLADI

Ancak bu tartışmanın ardından şüpheli üstünde taşıdığı bıçağı çıkartıp "Aranızda erkek yok mu lan" diye bağırarak Gülap'a saldırdı. Çeşitli yerlerinde bıçaklanan Gülap kanlar içinde yere düşerken, şüpheli ve arkadaşı olay yerinde kaçtı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Gülap yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bağdat Caddesi cinayeti zanlıları yakalandı

İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, kısa sürede olayı gerçekleştiren kişinin C.K. ve yanındaki arkadaşı İ.Ö. olduğu tespit edildi. Polis bu akşam saatlerinde yaptığı baskında 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alınan şüphelilerin, karşı tarafın kendilerine saldırdığını, kendilerini korumaya çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerin yarın adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.

Yusuf, Taha Kalemciler'in sınıf arkadaşıydı

Genç Yusuf, Ensonhaber Medya Grup Başkanı Serkan Kalemciler'in büyük oğlu Burhan Taha Kalemciler'in okul arkadaşıydı. Arkadaşının ölüm haberiyle derinden sarsılan Taha "Duyduğumda kulaklarıma inanamadım. Hiç kimseye haksızlık yapmayan, düşmanına dahi mert olan bir çocuktu Yusuf. Bizim aslanımızdı Yusuf. Deli yüreğimizdi Yusuf. Allah'tan kardeşim Yusuf'a rahmet diliyorum. Ve ya Rabb onu cennetine al diye dua ediyorum" dedi.

ENSONHABER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Ensonhaber ailesi olarak genç yaşta alçak bir saldırıya kurban giden kardeşimiz Yusuf Gülap'a Allah'tan rahmet diliyoruz. İnanıyoruz ki Allah adildir. Günahsız kardeşimiz Yusuf'a da Rahmet sıfatıyla tecelli edecektir Rabb'imiz. Gülap ailesinin acısını yürekten paylaşır, büyük bir sabır dileriz..

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)