Babacan Premium Emlak Fuarı'nda tanıtıldı

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmaları arasında yer alan Babacan Yapı, CNR Expo’da düzenlenen Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda, yatırımcıları kaliteli bir yaşama davet eden yeni projesi “Babacan Premium” ile büyük ilgi gördü. 2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

YATIRIMCIDAN TAM NOT

2016 yılında Esenyurt’un en beğenilen projesi olmaya aday Babacan Premium, Türkiye'de ilk defa görücüye çıktı. Babacan Yapı CEO’su Mehmet Babacan yatırımcısından tam not alan projenin detaylarıyla ilgili bilgiler verdi.

Babacan Premium Emlak Fuarı'nda tanıtıldı

Her fuara katılmaya çalıştıklarını dile getiren Babacan, "Fuara katılmamızın amacı satıştan çok projemizin yatırımcılara tanıtılması. Bin 216 konuıt alanı, alışveriş merkezinde 110 adet ticari üniteden oluşan projemizde ön satışlar başladı. Lansmanı ay sonunda yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Babacan Premium Emlak Fuarı'nda tanıtıldı VİDEO

2016'DA İKİ YENİ PROJE

Yaklaşık 28 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen Babacan Premium projesi, bin 216 konut, alışveriş merkezinde 110 ticari üniteden oluşuyor. 2016'da iki yeni proje daha yapmayı düşündüklerini dile getiren Babacan, "Projelerden birini memeleketimiz Gaziantep'te diğerini ise Atatürk Havalimanı'nın karşısında inşa edeceğiz" dedi.

'BÖLGENİN EN İDDİALI PROJESİ'

Babacan Premium projesinin hem görsel olarak hem de lokasyon olarak öne çıktığını belirten Babacan, Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde E-5 üzerinde, bulunan projemiz bölgedeki en iddialı proje" dedi.

2018 EYLÜL'DE TESLİM

Her ihtiyaca yönelik 1+0’dan, 3+1’e düz ve loft dairelere kadar geniş seçenekler sunulan Babacan Premium 41 katlı kule projesinde, 1+0 ve 1+1’ler diğer 27 şer katlı 4 blok olan aile rezidanslarında, 2+1 ve 3+1’ler yer alacak. Ağustos ayında inşasına başlanan projenin 1. etabının 2018 yılı haziran ayında teslim edilmesi planlanırken, 2. etabının ise 2018 yılı eylül ayında teslimi planlanıyor.