Aziz Kocaoğlu'ndan vatandaşlara: Adam olun

Selçuk'un kurtuluş günü kutlamalarının yanı sıra toplu açılış ve temel atma töreninde, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, konuşması sırasında protesto sloganlarının yükselmesi üzerine tepki gösterdi.

"BU PROJE BAŞBAKAN KADAR BENİM DE PROJEM"

Törende Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'dan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kürsüye çıktı.

Bu sırada meydanda toplananların protestoda bulunması üzerine sinirlenen Aziz Kocaoğlu, İZBAN hattının Torbalı'dan Selçuk'a kadar uzatılması hizmetini anımsatarak, "Bu projenin anası da babası da İzmir Büyükşehir Belediyesi'dir, uygulayıcısı da Başbakan'dır. Ayıptır, ayıptır. Bu yaptığınız 40'ı geçti. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Ben sizlerini oyuyla yüzde 56 oy almış belediye başkanıyım. Siz nezaket kuralları içinde beni dinlemek zorundasınız. Bu proje sayın Başbakan kadar benim de projemdir. Bu böyle bilinmelidir. Adam gibi durulması gerekiyor. Adam gibi durmaya çağırıyorum. Adam gibi durun." dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan vatandaşlara: Adam olunKonuşmasının ardından protokoldeki yerine geçen Kocaoğlu, burada bazı AK Parti milletvekilleriyle tartıştı, ardından törenden ayrıldı.

Aziz Kocaoğlu'ndan vatandaşlara: Adam olun

Aziz Kocaoğlu'ndan vatandaşlara: Adam olun VİDEO