Ataköy'de istek şarkı tartışması kanlı bitti
DHA

Olay, Ataköy sahilyolunda bulunan bir barda, geçtiğimiz hafta salı gecesi meydana geldi. İnşaat işiyle uğraşan işadamı Berat Kırcalı, "kasten yaralama ve tehdit" suçundan girdiği cezaevinden tahliye olan arkadaşı Bektaş Çam'ı, pazartesi akşamı 20.00 sıralarında Silivri Cezaevi'nden aldı. Yolda bir arkadaşını da alan Berat Kırcalı, onları Bakırköy Ataköy'de bulunan bir bara götürdü.

Ataköy'de istek şarkı tartışması kanlı bitti

Ataköy'de istek şarkı tartışması kanlı bitti

"SARHOŞ" ŞARKISI REDDEDİLİNCE

Burada eğlenen 3 arkadaş, barda sahne alan şarkıcıdan "Sarhoş" şarkısını istedi. Ancak şarkıcı bu isteği reddetti. Bunun üzerine 3 arkadaş ve şarkıcı arasında tartışma çıktı. Bar sahiplerinin araya girmesiyle olay sakinleşti. Bir süre daha barda kalan 3 arkadaş, daha sonra ayrıldı.

Ataköy'de istek şarkı tartışması kanlı bitti

20 DAKİKA SONRA DÖNÜP KURŞUN YAĞDIRDILAR

Berat Kırcalı ve Bektaş Çam, yaklaşık 20 dakika sonra tekrar olay yerine tekrar geldi. Burada kendilerini bar sahiplerinden Bülent Kurtuluş karşıladı. Tartışan 3 kişi silahlarını çekti. Çıkan çatışmada Kırcalı göğsünden yaralandı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Kurtuluş ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Kurtuluş, hayatını kaybetti.

AKARYAKIT İSTASYONUNDA YAKALANDI

Olaydan sonra geldikleri lüks ciple olay yerinden kaçan Çam ve Kırcalı, ihbarı alan Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin giriş çıkışlarını kapatmasıyla birlikte fazla kaçamadı. Osmaniye Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonuna girdiler. Aşırı kan kaybı yaşayan Kırcalı'yı gören istasyon görevlileri, 112'yi aradı. Ambulans görevlilerinin polise haber vermesiyle birlikte Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerine giderek Bektaş Çam'ı gözaltına aldı. Göğsünden yaralı Kırcalı ise hastaneye kaldırıldı.

Ataköy'de istek şarkı tartışması kanlı bitti

BİR HAFTA SONRA TUTUKLANDI

Çam, Bakırköy Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından tutuklanarak, 8 saat önce tahliye olduğu cezaevine geri gönderildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan iş adamı Kırcalı ise dün taburcu edildi. Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Kırcalı, ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda hayatını kaybeden bar sahiplerinden Bülent Kurtuluş ise memleketi Muş'ta toprağa verildi.

Ataköy'de istek şarkı tartışması kanlı bitti

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada çatışma anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, lüks ciple bar önüne gelen Berat Kırcalı ile Bektaş Çam'ın, Bülent Kurtuluş'la tartıştığı görülüyor. Tartışma kısa sürede çatışmaya dönüşüyor. 3 kişi, yakın mesafeden birbirlerine kurşun yağdırıyor. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Bülent Kurtuluş, yaralı olarak uzaklaşıyor. Kırcalı ve Çam'ın bulunduğu cipin uzaklaşmasının hemen ardından Kurtuluş, bar önüne gelerek yere yığılıyor.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)