Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı
ensonhaber.com

Medipol Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece Emirgan'daki bir mekanda bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

"BEKAR OLSAM SENİ KAÇIRMAZDIM"

İddiaya göre Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Şahin'e “Çok güzel bir kızsın, bekar olsam seni kaçırmazdım” dedi. Bunun üzerine Berkay, Arda’yı konuşmaya çağırdı. Alkollü olan Arda ise Berkay’a saldırdı.

Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı

ÖZLEM ŞAHİN: BERKAY GÖRDÜ VE DUYDU

Söz konusu iddiaları Habertürk’ten Esin Övet’e yaptığı açıklamayla doğrulayan Berkay’ın eşi Özlem Şahin, “Esin, bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ dedi. Ben de ‘Ne diyorsun kendine gel’ dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda’nın kulağına eğilip ‘Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşağız’ dedi. O anda bana döndü Berkay ‘Hadi eve göndereyim seni’ dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı.

"'ERKEK ERKEĞE KONUŞACAĞIZ' DEDİ"

Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, 'Özlem’i göndereyim konuşacağız erkek erkeğe’ dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay’ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direkt hastaneye götürdüler. Saat 16.00’da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda’nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi?” dedi.

Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı

"KARIN OLDUĞUNU BİLMİYORDUM, ÖLDÜR BENİ"

Kavgayı sabah 06.00 sularında Arda Turan’ın hamile eşi Aslıhan Doğan’a aktardığını söyleyen Özlem Şahin, “Arda Turan olayın ardından bir silahla hastaneye Berkay’ın yanına gitti ve ‘Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim’ dedi.” ifadelerini kullandı.

BERKAY: EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL

İddiaya göre, Berkay konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var .” dedi.

Arda Turan ise, söz konusu kavgayı, "Basit bir tartışma" olarak değerlendirdi.

Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı

ARDA TURAN’DAN AÇIKLAMA

Instagram hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan Arda Turan, “İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi bir ‘namus’ konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıtır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun” dedi.

Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı