Arabeskin 4 dev ismi Açıkhava'yı inletti

Arabeskin 4 dev ismi Açıkhava'yı inletti

‘Aşka Dair Şarkılar' konsepti ile hayranlarının karşısına çıkan arabesk müziğinin en iyi dört temsilcisi Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici Türk müzik tarihine geçecek bir konsere imza attılar.

Konserin başında tek başına sahneye çıkan Hüsnü Şenlendirici mükemmel performansı ile seyirciyi mest etti. Hayranlarının yoğun tezahüratları ve alkışları arasında klarnetini konuşturan Hüsnü Şenlendirici'nin ardından sahne alan Kutsi de seyircilerden yoğun ilgi gördü. Kutsi'den sonra Hakan Altun seyircilerle buluştu.

HAKAN ALTUN'A ALKIŞ TUFANI

Hakan Altun sahne aldığında Açıkhava Sahnesi alkıştan adeta yıkıldı. İlk kez Harbiye Açıkhava'da konser veren Hakan Altun seyircinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Şanatçının her şarkısına 4.000 kişi hep bir ağızdan eşlik etti. Hakan Altun'un Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ni inlettiği konserde ailesi de sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Son olarak Cengiz Kurtoğlu'nun sahneye çıkması ile birlikte Açıkhava Sahnesi'nde yer yerinden oynadı. Yoğun bir alkış tufanı arasında sahneye gelen Cengiz Kurtoğlu geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdi. Cengiz Kurtoğlu'nun her şarkıya girişi ile birlikte tüm Açıkhava Sahnesi 4.000 kişilik bir koroya dönüştü. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserde sanatçılar, 80'li, 90'lı ve 2000'li yılların şarkılarını seslendirerek hayranlarına benzersiz bir gece yaşattılar. Yoğun ilgi gören konserde, Kutsi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Murat Göğebakan anısına sanatçının ‘Ay Yüzlüm' adlı bir şarkısını okudu.