Apple'ın küçük ve ucuz iPhone'undan yeni görüntüler
ensonhaber.com

Apple'ın daha küçük ekranlı bir iPhone üretme hayali, iPhone SE2 ile gerçek oluyor. Özellikle şirketin son dönemdeki satışlarının bir hayli düşmesiyle tekrar çıkışa geçmek isteyen Apple, bu küçük iPhone SE2 modelini daha ucuz tutarak, satışları artırmayı planlıyor. Daha küçük olacak iPhone SE2'nin görüntüleri ise sosyal medyada ortaya çıktı.

iphone

2019 yılının ilk yarısında piyasaya sürülmesi beklenen yeni modelde Apple, diğer iPhone modellerine oranla daha sessiz çalışmayı tercih etti ve pek bir bilgi vermedi. Yukarıdaki görselde görüldüğü gibi yeni iPhone modeli, biraz kalın çerçevelere sahip olacak.

iphone se2

DAHA KÜÇÜK VE DAHA UCUZ

iPhone5 kasasına oturtulmuş iPhoneX görünümüne sahip iPhone SE2 hakkında Apple, resmi bir açıklama yapmasa da, bu telefonun diğer iPhone modellerine oranla daha küçük ve daha düşük fiyatlı olması bekleniyor. Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan aşağıdaki görsel ise, telefonun arka tasarımı hakkında bize biraz bilgi veriyor. Ancak bu görüntünün doğruluğu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

iphone