Apple, AirPower kablosuz şarj üretimine nihayet başladı
ensonhaber.com

Şimdiye kadar birçok kez ertelenen Apple'ın AirPower kablosuz şarj cihazları, ortaya çıkan yeni bilgilere göre nihayet seri üretime geçti. Apple, ilk olarak bu kablosuz şarj cihazlarını Eylül 2017'de iPhone 8 ve iPhone X ile beraber tanıtmış, ancak fiyat bilgisi ve çıkış tarihi hakkında bir bilgi paylaşmamıştı.

apple

SÜREKLİ ERTELENDİ

Apple'ın bu duyurusundan sonra sessizliğe bürünen AirPower'ların, ardından 2018'in Mart ayında tanıtılacağına dair söylentiler ortaya çıkmış, ancak bu tarihte de hiçbir tanıtım gerçekleşmemişti. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bilgilere göre Apple, AirPower kablosuz şarj cihazlarının seri üretimine başladı.

apple airpower

ChargerLAB Twitter hesabından paylaşılan yeni bilgilere göre Apple, AirPower kablosuz şarj cihazlarının seri üretimine çoktan başladı. Üstelik ChargerLAB, haber kaynaklarının güvenilir bir tedarikçi  olduğunu söylüyor. Çıkan diğer haberlere göre ise Apple, 2019'un ilk çeyreğinde AirPower'ları tanıtacak. Eğer bu haberler doğruysa, yakın bir gelecekte Apple'ın AirPower kablosuz şarj cihazlarını raflarda görebileceğiz.