Ankara marka şehir olacak

assdad

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara’nın marka bir şehir haline gelmesi için tüm kurum ve kuruluşlarla, derneklerle işbirliği halinde çalışmalar yürütebileceklerini söyledi.

Bezci, “Ankara’da gelecek kuşakların huzur ve refah içinde, başka yerlere göç etmeden yaşamasını istiyorsak bu şehri marka haline getirmemiz şarttır” dedi. ATO Başkanı Salih Bezci, Marka Şehir Ankara Derneği (MARŞAD) Başkanı Ömer Faruk Uçman ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

MARKA ŞEHİR ANKARA

Kabulde konuşan Bezci, siyasetin başkenti Ankara’nın yeni vasıflarla marka haline gelmesinin kaçınılmaz olduğunu belirterek “Marka olmuş bir Ankara istiyorsak el ele verip yeni şeyler üretmeli, çalışmalıyız” dedi. MARŞAD Başkanı Ömer Faruk Uçman da Ankara sevdalıları olarak dernek kurarken ATO Başkanı Bezci’den ilham aldıklarını söyledi.

Ankara marka bir şehir haline gelinceye kadar dernek olarak projeler üreteceklerini ve çalışmalar yapacaklarını anlatan Uçman, Ankara Alışveriş Festivali’nin Ankara’nın tanıtılması açısından önemli olduğunu ve dernek olarak bu yıl daha profesyonel katkı sağlayabileceklerini söyledi.