Alişan Ece Erken'e sahip çıktı
ensonhaber.com

SS

Ece Erken, yakın arkadaşı bildiği Demet Akalın'ın, Serkan Uçar ve ailesiyle yakınlaşmasına sinirlendi.

"DEMET'İN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERECEĞİM"

Ece Erken, Akalın'a "2 ay önce Serkan Uçar ve ailesi ağır sözler söyleyen Demet Akalın, Serkan uçar ve yengesi Güldeniz Uçar'ı sosyal medyadan takibe alıyor ve onlarla yazışıyor. Ben insanların bu kadar kötü olduğunu düşünemiyordum ama o kadar kötüler ki! Evladım söz konusu olmasa yine konuşmazdım. Demet Akalın'ın gerçek yüzü bu ama. Gülben Ergen ile kavga etti, ilk işi Erhan Çelik'i takibe almak oldu.Erhan Çelik'in sözlerini sayfasında paylaştı." ifadelerini kullanmıştı.

TEDBİR KARARI ÇIKARTTI

Bunun üzerine ünlü şarkıcı Demet Akalın, mahkemeden tedbir kararı çıkartmıştı. Karara göre Erken, bir ay boyunca Akalın'a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

"ECE BİZİM CANIMIZDIR ONA GÖRE..."

Ece Erken ile yakın arkadaş olan Alişan, sosyal medyadan Erken'e destek oldu. Alişan beraber çekilmiş olan fotoğraflarını paylaşarak şu notu düştü: "Kendisi bizim canımızdır ona göre... Çocuğuna nasıl bir anne olduğuna da ona iyi bir gelecek yaşatmak için tek başına nasıl didinip çalıştığına da yaptığı fedakarlıklara da dostluğuna da her zaman kefilim... Bizde ara sıra tartışırız, küseriz ama bel altı vurmadık hiçbir zaman birbirimize...En hassas olduğumuz noktalardan delirtmeye çalışmadık birbirimizi!!...Tek başına yıllardır mücadele ediyor bu sevgili!!,saygılı!! camiada...Bu mesajı da almak isteyen almıştır sanıyorum...Biz senin yanındayız her zaman canım."

Alişan Ece Erken'e sahip çıktı

Günün önemli gelişmeleri VİDEO