Alişan'ın oğlu dünyaya geldi
ensonhaber.com

Doğum, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde, 13 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.19’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirildi.

İSMİ BURAK

Bebeğe Burak ismi verildi.

Alişan'ın oğlu dünyaya geldi

Buse Varol'un doktoru, bebeğin ve annenin sağlık durumunun son derece iyi olduğunu söyledi. Bebek 4 kilo 265 gram olarak dünyaya geldi.

Alişan'ın oğlu dünyaya geldi

Buse Varol, doğum öncesi eşi Alişan'a Instagram'dan duygusal bir mesaj yazdı.

"BENİ HİÇ ÜZMEDİN"

Varol'un yazdığı yazı şu şekilde: "Bugün hamile olarak uyandığım son gün... Koskoca 9 ay boyunca beni bir güncük bile üzmedin... Ellerini üzerimden hiç çekmedin... Hayatımın bu en zorlu ama bir o kadar da keyifli zamanlarını, sayende harika geçirdim...

EN BÜYÜK HEDİYEM SENSİN

Bana her konuda inanılmaz destek oldun, en yakın arkadaşım, en güvendiğim insan, sırdaşım, yoldaşım oldun... Ve ben eminim ki Burak, karnımdayken aramızdaki o o güçlü bağı sonuna kadar hissetti. Ve her güne mutlu ilerledi... Hamilelikte en önemli şey... Allah seni karşıma çıkararak hayattaki en büyük hediyeyi vermiş bana zaten...

EVE 3 KİŞİ DÖNECEĞİZ

Bugün yeniden doğuyoruz sevgilim, aşkımızın içinden yeni bir aşk doğuyor. Artık gerçek bir aile olmanın keyfini çıkaracağız inşallah. Seni çok ama çok seviyorum... Evimizden iki çıkıp üç kişi dönmenin merakı, şimdiden sardı beni... Daha yazacağım milyon tane güzel şey var ama birazını da doğumdan sonraya saklamak istiyorum. Son sözüm iyi ki sen..."

Alişan'ın oğlu dünyaya geldi