ABD'li yazardan FETÖ kitabı
ensonhaber.com

fetö

FETÖ'nün dünya çapındaki faaliyetlerini Türkiye adına araştıran hukuk şirketi ortağı Amsterdam&Partners'in ortağı Robert Amsterdam, kitabı "Empire of Deceit: An Investigation of the Gülen Charter School Network" adıyla yayımladı. Türkçesi ise, Turkuvaz Kitapçılık tarafından basıldı.

FETÖ'nün yasadışı işlerini ortaya koyan bu araştırma kitbabının tanıtım toplantısı da Avukat Amsterdam tarafından Çırağan Sarayı'nda yapıldı.

ABD'li yazardan FETÖ kitabı

ALDATMA İMPARATORLUĞU: GÜLEN'İN ABD'DEKİ OKUL ŞEBEKESİ

Türkçe olarak 664 sayfa yayımlanan kitapta, Gülen'in ABD'deki sözleşmeli okullarında yapılan usulsüzlükler, objetktif deliller ve görgü tanıklarının ifadeleri ile gün yüzüne çıkarılıyor.

Devasa okul şebekesindeki yönetim hakkında yapılmış kamu kayıtları araştırması, incelemeler ve analizler üzerine oluşuyor. Amsterdam, kitapta yer alan tüm bilgilerin, Amerikalı avukatlar, araştırmacılar ve eğitimcilerden kurulmuş bir ekip tarafından derlenip raporlandığını da belirtiyor.

FETÖ'nün iş dünyasının çıkarları ve kültürel derneklerle ortaklığı doğrultusunda oluşturduğu, apaçık bir dolandırıcılık modeli deşifre ediliyor ve sınavların, akademik verilerin nasıl çarpıtıldığı delillerle kanıtlanıyor.

ABD'li yazardan FETÖ kitabı