Ahmet Hakan IŞİD ve FETÖ arasındaki farkları yazdı
Detay Haber

IŞİD'ın, hiçbir kibarlığa sığınma gereği duymadan ve kendisinden nefret ettirmeyi göze alarak barbarlığını icra etmesine karşın FETÖ'nün içinde taşıdığı barbarlık potansiyelini son ana kadar gizlediğni, sakladığını ve belli etmediğini yazan Ahmet Hakan yazısını şöyle sürdürdü.

"IŞİD gözünü kırpmadan kelle keser... Fethullah ise gözünü kırpmadan tankla ezer."

Ahmet Hakan'ın Hürriyet'te "Fetullah ile IŞİD arasındaki 7 fark" (27 Temmuz Çarşamba) başlıklı yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle.

1- IŞİD hedefine ulaşmak maksadıyla da olsa asla kravat takmaz, takım elbise giymez, tıraş olmaz, "tedbir" yapmaz... Fethullah ise içki içmeyen adamını “Aman şakirt, kendini belli etme, tedbiri elden bırakma, alkol al, dans et” der.

2- IŞİD, dini kendisi gibi algılamayanları boyunları kesilecek kâfirler olarak görür vebunu belli eder. Fethullah ise dini kendisi gibi algılamayanları alabildiğine küçümser ama bunu asla belli etmez.

3- IŞİD hiçbir kibarlığa sığınma gereği duymadan ve kendisinden nefret ettirmeyi göze alarak barbarlığını icra eder... Fethullah ise içinde taşıdığı barbarlık potansiyelini son ana kadar gizler, saklar ve belli etmez.

4- IŞİD gözünü kırpmadan kelle keser... Fethullah ise gözünü kırpmadan tankla ezer.

5- IŞİD Haşhaşilerini cennette huri vaadiyle aldatıp intihar komandosu yapar... Fethullah ise Haşhaşilerini kendisinin Mehdi olduğuna inandırarak kamikaze yapar.

6- IŞİD ordu kurup en hunhar saldırılarla fethetmeye, ele geçirmeye ve tutunmaya gayret eder... Fethullah ise devlet kadrolarına sızıp devleti yukardan ele geçirmeye gayret eder.

7- IŞİD, toplumların en altlarındaki yoksul, çaresiz ve işsizleri ya da şiddetete mayüllü psikopat tipleri kendisine asker yapar. Fethullah ise generalleri, savcıları,rektörleri, polis şeflerini 30 yıllık yatırımla yetiştirip kendisine asker yapar.

Yazının tamamını okumak için TIKLAYINIZ.