Afrin'in yaralarını Hataylı öğrenciler sarıyor
AA

Lisenin okul idarecileri ve öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'yla terörden arındırılan Afrin'deki okul ve kamu kurumlarının ihtiyaçlarının olduğunu öğrenince, kolları sıvadı.

İHTİYAÇ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Afrin'deki okullar ve kamu kurumlarının ihtiyacı için çalışma başlatılan okulda, su ve mazot deposundan sıra ve masaya, temizlik malzemesinden kapı ve pencereye kadar birçok temel ihtiyaç üretildi.

ÖĞRENCİLER ÜRETİYOR

Tamamı öğrenciler tarafından okul atölyesinde üretilen malzemeler, Payas Kaymakamlığı koordinesinde Afrin'e gönderildi.

Afrin'in yaralarını Hataylı öğrenciler sarıyor

HAYALLERİNİ ÜRETEN OKUL HEDEFİ

Okul Müdürü Ali Polat, en büyük hayallerinin üreten bir okul olmak olduğunu belirterek, uzun süren çalışmalar sonucu bu hayallerine ulaştıklarını ve okulun tüm bölümlerinde aktif üretim yapıldığını söyledi.

"İHTİYAÇLARIN BİR BÖLÜMÜ KARŞILANDI"

Afrin'deki okul ve kamu kurumlarının eksiklerini öğrendiklerinde yardım eli uzatmak istediklerini aktaran Polat, "Öğrencilerimiz ve eğitmenlerimizle, oradaki okulların ve kurumların temizlik ve demirbaş ihtiyacını karşılamak için harekete geçtik. Şu an bir bölümünü karşıladık, karşılamaya da devam edeceğiz. Eğitimciler olarak oradaki öğrencilerin de üşümesini istemeyiz. Okulların en iyi şekilde olması prensibiyle çalıştık." dedi.

Afrin'in yaralarını Hataylı öğrenciler sarıyor

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)