Bu hafta 8 film vizyona girecek
ensonhaber.com

Bu hafta sinemasaverleri 8 yeni film bekliyor. Hafta sonu keyifle izleyebileceğiniz yerli ve yabancı filmler...

ALİTA: SAVAŞ MELEĞİ

Yönetmen koltuğunda "Desperado", "Sin City" ve "Bir zamanlar Meksika'da" gibi filmleriyle tanınan Robert Rodriguez'in oturduğu "Alita: Savaş Meleği" izleyici ile buluşacak..

Bu hafta 8 film vizyona girecek

GÖÇ MEVSİMİ

Carmina Martinez, Jose Acosta, Natalia Reyes, Jhon Narvaez ve Greider Meza'nın rol aldığı "Göç Mevsimi"ni 2016 yılında "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisinde Oscar adayı olan "Yılanın Kucağında" filminin yönetmeni Ciro Guerra ile yapımcı Cristina Gallego yönetti.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

VAN GOGH: SONSUZLUĞUN KAPISINDA

Julian Schnabel'in yönetmen koltuğuna oturduğu "Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında", ünlü ressam Vincent van Gogh'un Arles'teki son zamanlarına ve sanatçının bilinmeyenlerine ışık tutacak.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

BİR AŞK İKİ HAYAT

Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği "Bir Aşk İki Hayat"ın başrollerini Engin Akyürek ve Bergüzar Korel paylaşıyor.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

HEP YEK: 3

Gökhan Yıkılkan, Ulaş Torun, Ali Sürmeli, Yıldırım Memişoğlu ve Mahmut Tuncer'in rol aldığı Özgür Bakar yönetmenliğindeki devam filmi "Hep Yek 3"te; Altan ile Gürkan ikilisinin maceraları kaldığı yerden devam edecek.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

ASTERİKS: SİHİRLİ İKSİRİN SIRRI

Alexandre Astier ve Louis Clichy'in birlikte yönettiği animasyon filmi "Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı", Asteriks ve Oburix'in, sihirli iksirin tarifini miras bırakacağı yetkin bir büyücü arayışında olan Büyüfix'e eşlik etmelerini anlatıyor.

ŞEYTANIN BÜYÜSÜ

Bidisha Chowdhury'un yönettiği korku filmi "Şeytanın Büyüsü"nde Jill Evyn, Lane Townsend, Jeremy Steven Walker ve Emily Claeys oynuyor.

COOL ÇOCUKLAR KAMPTA

Lisa Arnold yönetmenliğindeki "Cool Çocuklar Kampta", utangaç bir gencin gittiği yaz kampında kabuğundan çıkarak yeni maceralara atılışını konu ediniyor.