2019'da çıkacak iPhone'lar böyle görünecek
ensonhaber.com

Bazı akıllı telefonların arkasında, son zamanlarda üçlü, dörtlü hatta beşli kamera lensleri bulunuyor. Ancak iPhone, en son çıkardığı telefonlar da dahil olmak üzere, şimdiye kadar en fazla iki arka kamera tasarımını benimsedi. Sızdırılan yeni görseller, iPhone'un 2019'da artık üçlü kamera kurulumuna geçeceğini gösteriyor. Yeni ortaya çıkan aşağıdaki görsel, birçok telefon araştırmacısı tarafından onaylandı.

iphone

Apple, yeni nesil iPhone'larda çok daha gelişmiş bir üçlü kamera düzeni benimsemiş gibi görünüyor. Ancak mevcut modellerde bulunan dikey kamera kurulumunu uzatmak yerine Apple, çok daha farklı bir tasarım benimsemişe benziyor. Kameraların hemen üst kısmında konumlandırılmış LED flaş, ve en altta bir mikrofon bulunuyor.

iphone

Her ne kadar bu yeni kamera tasarımı birçok araştırmacı tarafından onaylansa da, 2019 model iPhone'ların halen mühendislik doğrulama testinde olduğu ve 2019 Eylül ayında tanıtılacakları söyleniyor. Yani telefonlar son halini alana kadar tasarımda birçok değişiklik olabilir.

iphone

DAHA ÇOK ÖZELLİK DAHA YÜKSEK FİYAT

Apple'ın 2019 Eylül'de, 3 iPhone telefonu tanıtacağı herkes tarafından biliniyor. Apple'ın yeni iPhone modellerinde 3D ToF kamera teknolojisini kullanacağı da gelen haberler arasında. Bütün bu yeni teknolojiler, 2019'un iPhone modellerinin maliyetini de artıracağından, daha yüksek fiyatlı iPhone'larla karşılaşmamız oldukça muhtemel görünüyor.