150 metre takla atan araçtan yara almadan çıktı
İHA

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinin D100 karayolu, Uzuntarla mevkiinde, sabah saat 7.30 sıralarında, İstanbul istikametinde ilerleyen  K.Ç. yönetimindeki otomobilin aks bağlantısı çıktı.

150 metre takla atan araçtan yara almadan çıktı

ARAÇ 150 METRE BOYUNCA TAKLA ATTI

Otomobilde meydana gelen sorun üzerine direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce bariyerlere çarptı ardından 150 metre boyunca takla atarak sürüklendi. Takla atarak sürüklenen araç o sırada seyir halinde olan H.S. idaresindeki servis aracına çarptı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi. İhbarın alınması üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler tarafından kaza yapan araçlarda bulunan sürücülere müdahale etti.

150 metre takla atan araçtan yara almadan çıktı

"TEKERLEĞİN YERİNDEN ÇIKTIĞINI HİSSETTİM"

Kazada servis minibüsünde bulunan ismi öğrenilemeyen bir vatandaş hafif yaralandı. Yaralı tedavisi için Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

150 metre takla atan otomobilden burnu bile kanamadan çıkan K.Ç. ise, “Arabanın sol tekerine bir şey oldu anlamadım. Sol tarafa doğru ben arabayı toparlamaya çalıştım toparlayamadım. Yol kenarındaki bariyerlere vurdum. Oradan servis aracına vurdum. Bilinçli olarak yapmadım. Ben sadece seyir halinde giderken tekerleğin yerinden çıktığını hissettim.” dedi.
Kazaya karışan araçlar çekici ile yoldan kaldırılırken polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

150 metre takla atan araçtan yara almadan çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)